Fotoalbum

Her kan i følge Tulle - hun er faldet godt til, med både Nana / far og mor.
Se de skønne billeder af "børnene".


Så er der en lille opdatering  fra Tulle familie.
 
Tulle er og bliver en dejlig hund og hun og Nana er bare SÅ glade for hinanden. Vi andre er selvfølgelig også super glade for hende, men de to har noget helt særligt sammen. ;o)
Når Nana vågner, skal hun som det første finde Tulle og sige godmorgen ("Hej") til hende. Hun er vild med at give hende godbider og hvad ved jeg.
Tulle har bestemt ikke sart mave, for hun tager alt på sin vej såvel som maden i skålen, den der falder ned fra Nana samt div. biller osv i haven.
Til tider kan vi godt blive lidt i tvivl om om der ikke har været en lille gravhund med ind over et sted i stamtræet, for hun er vældig glad for at grave. Til vores held begrænser hun sig for det meste til Nana's sandkasse. Så sidder Nana og smider sand på Tulle men Tulle prøver at grave alt sandet væk. Griner.
Hun går rigtig pænt i snor. Dog er hun mere glad for halsbånd end hun er for selen, så den har vi lagt væk. Hun er også rigtig god til at gå uden snor og går lige ved siden af os. Skulle en af os "blive lidt væk", ja så henter hun den der er kommet på afveje. :o)
Hun er en dejlig glad lille hvalp og hun er både vaccineret, blevet chippet og har fået ormekur + kur mod lopper og div. Hun er også blevet vasket. Det var lidt underligt men egentlig meget rart alligevel. ;o)
Jeg sender igen et par billeder. Hun er blevet stor og udfarver mere og mere.
Som du kan se på et af billederne, så vil hendes tålmodighed næsten ingen ende tage og hun finder sig i så at sige ALT som Nana kan byde hende. Selvfølgelig stærkt overvåget af de to store tobenede i huset. ;o)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.06 | 14:37
Venteliste osv har modtaget 111
02.05 | 08:59
LABRADOODLES har modtaget 36
26.03 | 07:38
Hvalpe har modtaget 3
04.03 | 21:24
Danske Labradoodler har modtaget 150
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE